Bennünk lüktet a világ...

Jobbulást, Albi!

A Varidance táncművésze, a János Vitéz élőzenés tánckölteményének egyik főszereplője, a címadó szereplőt játszó Hernicz Albert az elmúlt napokban kissé ráijesztett ismerőseire. „Albi” egy olyan fotót töltött fel a közösségi médiába, ahol a bal keze be van gipszelve. Leendő János Vitézünket aggódva kerestük fel.

– A jó időt kihasználva kerékpároztam, és a Hősök Tere mögötti szerviz úton egy előttem haladó kerékpáros zenét hallgatott, majd amikor felhívták telefonon, akkor hirtelen nyomott egy satuféket – árulta el sérülése részleteit Hernicz Albert. – Mivel jött egy autó is, ezért nem tudtam kielőzni, és nekimentem a srácnak. A kisujjam beakadt, nem is picit, de akkor az adrenalin miatt még nem is éreztem, hogy gond lehet. A kerékpáros egyébként elismerte a hibáját, és elnézést kért, normális és rendes volt. Aznap jegeltem a kezemet, de nem terveztem orvoshoz menni, de a biztonság kedvéért beküldtek. Akkor elmondták, hogy műteni nem kell, de gipsz szükséges… Ahhoz képest, hogy el sem akartam menni orvoshoz…

A Varidance az elmúlt időszakban a Sándor Mátyás darabot adta elő, szeptember 20-án, vasárnap, a MOM Kulturális Központban pedig a Kárment viszik színpadra.

– Szerdától (szeptember 9. – a szerk.) számítva 5 héten keresztül gipszet kell hordanom. A következő napokban ki fog alakulni, hogy mit tudok bevállalni, és mit nem. Lejárok tréningre is, amit tudok, azt megcsinálok, tehát ezt nem úgy kell elképzelni, hogy öt hétre leállok és semmit nem mozgok. Abban biztos lehet mindenki, hogy amit tudok, azt eljátszok a színpadon is, akkor is, ha gipsz van a kezemen!

A Varidance fellépéseire ITT lehet jegyet vásárolni, míg a János Vitéz élőzenés tánckölteményére ITT tudják bebiztosítani az érdeklődők a helyeiket.