Bennünk lüktet a világ...

Újabb előadási nap!

Hétfőn elindult a jegyértékesítés a János Vitéz élőzenés tánckölteményére, ami a Varidance és a Bartók Kamaraszínház közös gondozásában készül el. A koreográfiáért és a rendezésért Vári Bertalan felel, a hangszerelést Szirtes Edina végzi, aki Ferenczi Györggyel és az 1ső Pesti Rackákkal együtt szolgáltatják a zenét a darabhoz.

Az elmúlt időszakban igyekeztünk betekintést engedni az alkotás különleges folyamatába, de így is azt lehet mondani, hogy hatalmas bizalmat szavaztak a Varidance rajongói a darabnak, hiszen már az első napokat követően is el lehet mondani: nagyon jól fogynak a jegyek az előadásra. A november 20-i és november 22-i előadásokra már elfogytak a jegyek, a november 23-i és a november 24-i előadásra cikkünk írásának pillanatában körülbelül egy-egy tucatnyi szabad jegy volt még.

Éppen ezért bekerült a műsorba egy november 25-i előadás is, amelyre nem érvényesek a Bartók Kamaraszínház bérletei, tehát itt mind a 200 jegy szabadon gazdára várt. (Fontos megjegyezni: az elővigyázatosságból 200 főben meghatározott nézőszám szeptemberben még változhat). A november 25-i előadásra tehát még kaphatóak a jegyek, megközelítőleg a belépők fele még elérhető.

Az első előadásokra Dunaújvárosban kerül sor, azt követően remélhetőleg Budapesten és az ország minden pontján elérhetővé válik majd az előadás!

A jegyvásárló felületet ITT érheti el.

János Vitéz élőzenés táncköltemény, jegyeladás (2020. 08. 14., 11:30-as állapotok)
november 20-i előadás: elfogytak a jegyek
november 22-i előadás: elfogytak a jegyek
november 23-i előadás: kapható még pár jegy
november 24-i előadás: kapható még pár jegy
november 25-i előadás: a rendelkezésre álló jegyek fele még elérhető